Vékonyréteg hővédő bevonatok

MANTI® hővédelem

Technológia és hatásmechanizmus

ceramic-1.jpgA MANTI® CERAMIC hővédő rendszer a Műszer Automatika Kft. saját fejlesztése. A technológia már hosszabb ideje létezik. Alapja a szerves kötőanyag bázisba foglalt kerámia- és üveg mikrogömbök, amelyek belseje közel tökéletes vákuumot tartalmaz. Részben ez a vákuum felelős azért, hogy a hővédő bevonatban a hőterjedés különböző módjai jelentősen lecsökkennek.

MANTI® CERAMIC ismertető letöltése

ceramic-2.jpg

A MANTI® CERAMIC termékcsalád termékei ezen kívül tartalmaznak olyan adalékokat, melyek pozitívan befolyásolják a termékek tulajdonságait a teljes élettartamuk során ( vízlepergető és biocid hatású adalékok).

A MANTI® CERAMIC termékek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, a teljes folyamatot a Műszer Automatika Kft.-vel szerződött partnerek támogatják és végzik, a felméréstől kezdve a kivitelezésig. A MANTI® CERAMIC termékeket nem lehet ecsettel vagy hengerrel felhordani! A kivitelezés air-less szóróberendezéssel történik, így lehet elérni a legoptimálisabb hővédő hatást.

A MANTI® CERAMIC termékeket elsősorban kültéri alkalmazásra ajánljuk, de a termékcsaládban megtalálhatóak beltérre szánt termékfajták is.